Meld gezond aanbod in het groen

beter-in-het-groen-nederland-kaartVia mijn.beterinhetgroen.nl kunnen aanbieders van gezond aanbod in het groen relevante, structurele initiatieven gratis aanmelden en actueel houden en daarmee een veel grotere doelgroep bereiken. Meer informatie over de criteria en voorbeelden: klik hier

Na registratie / het aanmaken van een account, kun je je eigen aanbod opvoeren. Zodra dit aanbod is beoordeeld, ontvang je per e-mail bericht. Na goedkeuring van je initiatief zal het vindbaar zijn in de Beter in het Groen-zoeker. Je kunt via mijn.beterinhetgroen.nl ten allen tijde je aanbod actualiseren, de foto aanpassen of nieuw aanbod toevoegen. Registreren en het aanmelden van initiatieven is eenvoudig en kost weinig tijd. We verwijzen door naar jouw website (indien beschikbaar) voor nadere informatie.

Meld nu aanbod aan!

Een groot aantal partners uit de sectoren Natuur, Zorg, Sport, Recreatie en Overheid zet zich in voor een zo breed mogelijke ontsluiting van het (groeiend) aanbod in Beter in het Groen. Samen zorgen we ervoor dat gezond aanbod in de groene leefomgeving beter vindbaar wordt!