Help mee!

Help mee vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Hoe meer websites naar www.beterinhetgroen.nl verwijzen, hoe groter het bereik!

Websites die informatie geven over gezond leven, bewegen, tegengaan stress, burn-out of depressieve gevoelens, vragen wij om een verwijzing naar www.beterinhetgroen.nl op te nemen.

Waarom? Contact met de natuur kan de gezondheid bevorderen, zo blijkt uit onderzoek. Buiten zijn in de natuur vermindert stress, nodigt uit tot bewegen en ontmoeten, biedt zingeving en stimuleert de persoonlijke ontwikkeling van jong tot oud. In de Beter in het Groen-zoeker is begeleid aanbod in de buurt te vinden (individueel en in groepsverband). Van wekelijkse wandelgroepen en buiten-sportlessen tot kindertherapie, coaching en re-integratie in het groen.

Door simpelweg een hyperlink op te nemen naar onze website raken meer mensen bekend met het diverse aanbod in de Beter in het Groen-zoeker. Gebruik maken van een gratis banner? Neem dan contact met ons op via beterinhetgroen@mediquest.nl.

Ken je zorg-, sport- of beweegaanbieders in het groen waarvan het aanbod nog niet is opgenomen in onze zoeker? Vraag ze hun aanbod aan te melden bij Beter in het Groen zodat meer mensen dit aanbod weten te vinden.

Widget

Niet alleen verwijzen, maar de hele zoeker tonen op de eigen website? Dat kan ook!

De Beter in het Groen-zoeker is een widget en kan gemakkelijk worden opgenomen in bestaande online informatiekanalen. Bijvoorbeeld op websites van gemeenten, zorgverzekeraars en patiëntenorganisaties. Een aantal voorbeelden van organisaties die hun website hebben verrijkt met de Beter in het Groen-zoeker:

Inpassing van de widget is eenvoudig en websitebezoekers zullen verrast zijn over de variatie en mogelijkheden om in het groen te bewegen, ontmoeten en herstellen.

Aan partijen die hun website verrijken met de Beter in het Groen-zoeker wordt een jaarlijkse vergoeding gevraagd die benut wordt voor het beheer en onderhoud en de doorontwikkeling van Beter in het Groen.

Wordt partner!

Partners van Beter in het Groen (BihG) dragen financieel bij aan Beter in het Groen en zorgen ervoor dat het beheer en onderhoud van Beter in het Groen duurzaam geborgd is. In ruil daarvoor bieden wij zichtbaarheid en de mogelijkheid gratis kennis te maken met aanbod uit Beter in het Groen. Ook kunnen partners zonder meerkosten de widget als content op de eigen website tonen desgewenst.

Interesse in het partnerschap of de widget? Neem voor meer informatie contact op met Augie Vissers van Mediquest.

Telefoonnr: 088 126 39 88, E-mail: beterinhetgroen@mediquest.nl